יקב תבור יושב לו כבר שנים למרגלות הר תבור, מקום בו נפגשים סוגי אדמה פוריה, רוח טובה, כרמים ואנשים שמכינים יין מצוין. יין שמצליח לשמר את הארומה הטבעית של הענבים, יין שמתאים לרגע מיוחד.
תבור הוקם בשנת 1999 על ידי ארבע משפחות כורמים מכפר תבור ובבעלותו כרמי ענבים באזור כפר תבור, הגליל העליון ורמת הגולן.
היקב שוכן בכפר תבור ומייצר מיליון בקבוקים בשנה בארבע סדרות ברמות מחיר שונות.
בשנת 2010 הרחיב היקב את קטגוריית היינות המבעבעים שלו ובמרץ 2011 השיק היקב שפה חדשה למותג כמו גם סדרת יינות חדשה המיועדת למסעדות בלבד.
יינן היקב הוא אריה נשר. לאריה שנים ארוכות של ניסיון והוא מהייננים המוערכים בתעשיית היין הישראלית.